Sådan forstår vi teambuilding

Hos Teak Gruppen ser vi et team som én arbejdende enhed, der altid kan finjusteres og forbedres. Derfor kræver vores teambuildingøvelser altid, at hele holdet samarbejder, at alle på kryds og tværs kommunikerer, og dermed forbedrer evnen til at arbejde i nuværende og nye teams.

Aktivitetsloftet

Fra stald til innovativ teambuilding

Et gammel loft oven på en af Sonnerupgaard Gods’ stalde har fået nyt liv. Her boltrer vi os på loftets 350 kvm, som vi har transformeret til én stor legeplads for voksne med barnlige sjæle.

På aktivitetsloftet laver vi innovativ og aktiv teambuilding med vores teambuildingsimulatorer som virkemidler. Vi har genopfundet nogle af barndommens klassikere, og tilføjet spændingselementer og konkurrence.

Loftet er inddelt i flere små rum, og i hvert rum står 2 identiske teambuildingsimulatorer. Her konkurreres i fællesskab om at færdiggøre en udfordring inden modstanderholdet.

Vi garanterer smil, samarbejde og sved på panden!

Se eksempler på pakker, hvor aktivitetsloftet indgår her.

Europaspillet

Sæt dine kollegaers geografiske og historiske viden i spil i Europa-puslespillet, hvor I med teamwork og kommunikation som virkemidler udfordrer hinanden i at samle et dekonstrueret puslespil – og hvor dem med det bedste samarbejde, største logiske forståelse, og ikke mindst det hold, der kan klare presset, får samlet puslespillet først!

Den rullende labyrint

Den rullende labyrint sætter deltagernes motorik og fælles koordination på prøve, og succes afhænger af holdet samarbejde. Øvelsen vækker barndomsminder, men spændingen opstår af kombinationen mellem tidspresset og risikoen for fiasko!

Kuglegraven

Hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt konkurrence, og man får, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.

Tårnkonstruktion

Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Opgaven er simpel - I skal bygge et tårn ved at stable så mange klodser som muligt. Men dette er lettere sagt end gjort, da I kun må flytte klodserne i samarbejde med de vedlagte reb som hjælpemidler.

Udendørs teambuilding

Hvorfor er vi helst udendørs?

Frisk luft og sollys gør unægteligt underværker for koncentration, humør og energi. Og i de idylliske omgivelser på Sonnerupgaard Gods er det oplagt at boltre sig med udvalgte aktiviteter på de mange udendørs arealer - vi råder faktisk over et areal der svarer til 220 fodboldbaner med skove og parker.

Se eksempler på pakker, hvor udendørs teambuilding indgår her.

Stilhedsmajor

Vi har taget de klassiske brikker fra klodsmajor, og vendt spillet på hoved: I skal i fællesskab bygge et tårn, og I har hver især kun et lille brudstykke information om hvordan tårnet skal se ud i sin helhed.

Desarmér bomberne

Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.

Snoretegning

Hvor effektivt kan du kommunikere, hvad du ser? Denne øvelse afhænger af, at holdets skiftende kaptajn kan holde overblikket og give sit hold de rette informationer.

Plankebro

Jorden er giftig!

Byg en bevægelig gangbro af planker og klodser, flyt holdet via broen uden at berøre græsset. Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!

Proces building

Det er muligt at tilkøbe adfærdsfacilitering, når du vælger Teak Gruppens teambuilding. Vi kalder det proces building. Vi sætter mere tid af til hver øvelse, og I får i processen flere værktøjer foræret. Proces building forløbet består af, at vores instruktører løbende laver adfærdsanalyser af holdets samt de individuelle deltageres adfærd.

Hver øvelse deles op i flere omgange, og her belyser instruktøren løbende holdets udfordringer og styrker, og rådgiver om hvordan de kan øge deres performance. Alt dette sker med henvisninger til dagligdagens arbejde og problemstillinger.

Ved konstant at henføre teambuildingøvelserne til reelle arbejdssituationer, tunes deltagernes tankegang ind til at optimere dagligdagssituationer, og I opnår et endnu større udbytte af teambuildingsessionen.

Vores instruktører der udfører proces building er Extended DISC certificeret og vil gennemgå adfærdstyperne samt belyse hvilke adfærd der bremser teamet samt optimere teamet.

Action events

Når man tager ud og spiller paintball, spiser en god middag sammen, eller skåler over en øl i fredagsbaren, styrker det i høj grad fællesskabet. Og det skal der også til! Men i vores bog går den slags aktiviteter ikke ind under kategorien ‘’teambuilding’’.

Hos vores frække lillebror Outdoor Action har I mulighed for at prøve aktiviteter ud over det sædvanlige, og I er garanteret at I kommer hjem med minder for livet og et fornyet fællesskab. I kan blandt andet prøve offroad ATV-kørsel, lerdueskydning, compound bueskydning, segwaykørsel og meget mere.

Læs mere om de mange muligheder.

Inspiration fra kundecases

DBI Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI var på besøg hos Sonnerupgaard Gods og TEAK Gruppen i september 2019.

Dagen stod på seminar og teambuilding hvor det gjaldt om at bringe folk sammen på kryds og tværs af organisationen og lære hinanden bedre at kende.  Det blev en dag hvor deltagere gik 100% til den og hyggede sig på trods af grå himmel og let regn.

Sales Support

Efter et super godt kvartal mente lederne hos Sales Support, at det var tid til at kombinere salgstræning af nye produkter med lidt forkælelse.

Til dette benyttede de sig af Sonnerupgaards flotte lokaler og værelser samt TEAK Gruppens teambuilding set-up hvor konkurrencedelen var et stort fokuspunkt for dagen.

Øvelsesdesign

Vi gør indlæring sjovt.
Børn og unge indlærer bedst ved leg. Hos TEAK Gruppen er det vores tro, at dette ikke stopper bare fordi vi bliver voksne. Derfor foregår alle øvelser via et legende og konkurrerende element for at få bedst mulige udbytte af øvelsen.

Læring gjort sjovt, er gjort bedst.