Hvorfor er vi helst
udendørs?

Frisk luft og sollys gør unægteligt underværker for koncentration, humør og energi. Og i de idylliske omgivelser på Sonnerupgaard Gods er det oplagt at boltre sig med udvalgte aktiviteter på de mange udendørs arealer - vi råder faktisk over et areal der svarer til 220 fodboldbaner med skove og parker.

Se eksempler på pakker, hvor udendørs teambuilding indgår her.

Aktiviteter

Stilhedsmajor

Vi har taget de klassiske brikker fra klodsmajor, og vendt spillet på hoved: I skal i fællesskab bygge et tårn, og I har hver især kun et lille brudstykke information om hvordan tårnet skal se ud i sin helhed.

Desarmér bomberne

Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.

Snoretegning

Hvor effektivt kan du kommunikere, hvad du ser? Denne øvelse afhænger af, at holdets skiftende kaptajn kan holde overblikket og give sit hold de rette informationer.

Plankebro

Jorden er giftig!

Byg en bevægelig gangbro af planker og klodser, flyt holdet via broen uden at berøre græsset. Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!

Team Geo-Catching

Et orienteringsløb via geokoordinater på GPS platform

Udstyret med en GPS platform, sendes teamet afsted på en 90 min rute på hele Sonnerupgaard Gods område, hvor der – igennem  forskellige zoner – skal løses forskellige små udfordrende 0,5 - 8 min. teamopgaver i 3 sværhedsgrader – herunder flere små teamøvelser samt godsets "hidden boxes". Man vælger selv om man vil gennemfør, men jo flere man når og løser, jo flere point. Opgaverne er randomiseret, så der kan godt være flere teams på samme punkt, med forskellige opgaver. Det er her muligt som kunde selv at arrangere nogle spørgsmål om virksomheden eller dagens emne på jeres ophold.

Dette gøres som enkeltstående event og kombineres ikke som event med vores andre teambuildingøvelser.

3 gode grunde til at vælge udendørs teambuilding

  1. Frisk luft og sollys, selv på en grå dag, øger deltagernes læringsevne og øger seratonin - kroppens lykkehormon
  2. Naturskønne omgivelser booster deltagernes kreativitet
  3. Hvis I har den rette location, kommer vi gerne ud til jer